Webdesign: Eric Kusters

Nederweert

 

M: 06-21424650

T: 0495-622346

F: 0495-626420

Aluminium of kunststof kozijnen

Aluminium of kunststof kozijnen hebben een zeer lange levensduur, deze ligt op tenminste 50 jaar.

Kunststof en aluminium is redelijk onderhoudsarm. Schilderen of een andere vorm van verduurzaming, zoals bij hout, is uit het oogpunt van onderhoud overbodig. Het reinigen kunt u met de gebruikelijke niet-schurende huishoudelijke reinigingsmiddelen doen.

 

Aluminium of kunststof kozijnen bieden, zeker in combinatie met hoog rendement glas (HR, HR+, HR++) een uitstekende thermische isolatie. De dubbele afdichting aan het kozijn, het glas en de draaiende delen zorgen voor een forse besparing op de energiekosten en bovendoen voor een perfecte geluidsisolatie. Aluminium of kunststof kozijnen bieden bovendien een uitstekende inbraakpreventie.

 

 

Rolluiken

Rolluiken hebben een meerwaarde voor uw huis, tevens bieden ze extra bescherming tegen ongewild bezoek. Geen vervelende avondzon meer in uw huis. De rolluiken zijn dusdanig verbeterd dat u het bedienen ervan bijna geruisloos kunt doen.

Ook hebben de pantsers van het rolluik een isolerende werking en blijft ’s winters de kou buiten, terwijl ’s zomers de hete zon buiten blijft..

 

Er is een groot scala aan standaard kleuren:

Wit, teak, ivoor, grijs, crème, zilver, zandkleur, blauw, beige, antraciet, bruin, groen...

 

De bedieningen zijn zeer variërend

elektrisch- , band- , koord- en zwengelbediening voor ieder wat wils om tegemoet te komen in u wensen. Tevens kunt U de Somfy motoren uitbreiden naar gelang het  aantal rolluiken in combinatie met afstandbediening  en/of automatisch bediening.